Η εταιρεία

Εκτυπώσεις braille και offset

Η επιχείρηση print247 ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται από τότε στον κλάδο των γραφικών τεχνών.

Τα 25 χρόνια γνώσης και εμπειρίας μας έχουν κατατάξει σε ένα από τα κορυφαία τυπογραφεία στην Ελλάδα, ώστε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Η ποικιλία εργασιών είναι απεριόριστη και το επίπεδο ποιότητας υψηλό, σε αυτό βοηθά το έμπειρο προσωπικό και ο μοναδικός εξοπλισμός μηχανημάτων ο οποίος κατασκευάζεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας για να καλύψει τις ανάγκες των ειδικών εκτυπωτικών εργασιών.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης μικρού και μεγάλου τιράζ σε ψηφιακή και offset εκτύπωση προσπαθώντας να καλύψουμε τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται.

Στόχος μας είναι

να καλύψουμε την πιο απαιτητική εφαρμογή
να προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα εκτύπωσης με άμεση παράδοση και ανταγωνιστικές τιμές.
να βελτιωνόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, με συνέπεια και σεβασμό


Στην Print247 δεν αντιγράφουμε δημιουργούμε μαζί από το μηδέν την λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και πρίν φτάσουμε στην εκτύπωση έχετε την δυνατότητα της προ εκτύπωσης ώστε να δείτε τι θα πάρετε!

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα.


Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό την μετάφραση την παραγωγή καταλόγων για τυφλούς σε γραφή Braille ( Μπράϊγ) για ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την προετοιμασία των καταλυμάτων για την κατάταξή τους.

Επίσης στην Print247 θα βρείτε


ψηφιακές εκτυπώσεις, εκτύπωση επαγγελματικών καρτών ,φυλλαδίων, menu, ειδικές κατασκευές, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, μπομπονιέρες!
Ειδικές κατασκευές από χαρτί και PVC

Print247 εκτυπώσεις braille και offset Είμαστε στην διάθεση σας

Εκτυπώσεις braille και offset