Η εταιρεία

Η εταιρεία μας
Η Print247 είναι μία εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια δημιουργίας και τεχνογνωσίας στον χώρο.
Δημιουργούμε, σχεδιάζουμε, εκτυπώνουμε και δίνουμε στους πελάτες μας λύσεις που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες τους με εκτυπώσεις κορυφαίου επιπέδου.


Στην Print247 δεν αντιγράφουμε δημιουργούμε μαζί από το μηδέν την λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και πρίν φτάσουμε στην εκτύπωση έχετε την δυνατότητα της προ εκτύπωσης ώστε να δείτε τι θα πάρετε!

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα.


Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό την μετάφραση την παραγωγή καταλόγων για τυφλούς σε γραφή Braille ( Μπράϊγ) για ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης.
Πιο συγκεκριμένα εταιρία σύμφωνα με το νέο νόμο 4488/2017 (άρθρο 65, παρ. 3) & την Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ. 91345, άρθρο 70 του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης όλα τα ξενοδοχεία οφείλουν να διαθέτουν όλο το σύστημα εξυπηρέτησης των τυφλών σε γραφή BRAILLE.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προετοιμασία των καταλυμάτων για την κατάταξή τους.
Επίσης στην Print247 θα βρείτε:
ψηφιακές εκτυπώσεις, εκτύπωση επαγγελματικών καρτών ,φυλλαδίων, menu, ειδικές κατασκευές, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, μπομπονιέρες!
Ειδικές κατασκευές από χαρτί και PVC.