Κατάταξη ξενοδοχείων

Σύμφωνα με το νέο νόμο 4488/2017 & την Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ. 91345, άρθρο 70 του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης όλα τα καταστήματα εστίασης, διασκέδασης και ξενοδοχεία υποχρεούνται να διαθέτουν κατάλογο για την εξυπηρέτηση τυφλών σε γραφή BRAILLE.
Όλα τα ξενοδοχεία οφείλουν να διαθέτουν όλο το σύστημα εξυπηρέτησης των τυφλών σε γραφή Braille.
Είμαστε οι μοναδικοί που αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την προετοιμασία των καταλυμάτων για την κατάταξη τους σε κατηγορία ΦΕΚ διαθέτοντας εμπειρία, εξοπλισμό και γνώση.

Ας κάνουμε τη διαμονή εύκολη για όλους.

Evacuation

Τυπώνεται σε χαρτί 1000gr α όψη στα Ελληνικά και β όψη στα Αγγλικά.
Ο πελάτης σε έκτακτη ανάγκη μπορεί εργονομικά εύκολα να το διαβάσει διότι είναι μελετημένο και σχεδιασμένο με βάση τους κανόνες ασφαλείας έκτακτης ανάγκης.

Room service

Η τύπωση γίνεται σε χαρτί 350gr σε μεγάλη ποικιλία χρωματιστών χαρτιών τηε επιλογής σας πάντα με ειδική πλαστικοποιητική μεμβράνη για μεγαλύτερη αντοχή.

Ταμπελάκι δωματίου

Η κατασκευή της επιγραφής του δωματίου, το ταμπελάκι σήμανσης και το μπρελόκ κλειδιών γίνεται από ανθεκτικό PVC υλικό διαφόρων χρωμάτων της επιλογής σας.

Κατάλογοι εστιατορίου – bar

Η εκτύπωση των καταλόγων γίνεται στα μηχανήματα μας τα οποία έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών, χρωμάτων, βάρους έως και 350gr καλύπτοντας το φύλλο με ειδική αδιαβροχοποιητική μεμβράνη για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και την υγρασία.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα βιβλιοδεσίας των καταλόγων όπως χονδρό κλασέρ, δερματίνη, ύφασμα, χρυσοτυπία, βαθυτυπία με εκτύπωση το λογότυπο σας.
Είναι μια καινοτομία αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

Γενικοί κανόνες ασφαλείας με εκτύπωση Braille